Loading..
Processing... Please wait...

Product was successfully added to your shopping cart.BEL ONS: 020 - 681 54 88

Vespa leasen in Amsterdam

Een Vespa rijden is voor iedereen toegankelijk geworden met de aantrekkelijke leas contracten van Santander. Door in onze actieperiode een Vespa scooter te leasen betaal je 0% rente over het bedrag dat je least! Hierdoor is het dus ook met een lager inkomen mogelijk om een vespa scooter te leasen. De leascontracten gelden voor onder andere de volgende Vespa scooters:

 

- Vespa scooter primavera leasen

- Vespa scooter sprint s leasen

 
Interesse? Bel ons: 020 681 54 88 of kom langs.

Een scooter leasen. Hoe werkt het precies? 

Wanneer je een scooter wilt leasen zul je langs moeten komen in de winkel met een geldig ID. Aan de hand van jouw inkomen zullen we een aantal vragen stellen en voeren wij in het systeem van Santander. Nadat de leas check door het systeem van Santander is uitgevoerd (5 - 10 min) krijgen wij te horen of je met jouw inkomen een Vespa scooter kunt leasen. 

 

Amsterdam Vespa stad

Amsterdam is een echte scooter stad waar je overal Vespa's ziet, maar het is een duur merk en niet voor iedereen toegankelijk vanwege de prijs. Door de samenwerking met Santander zien wij iedere dag veel klanten die in aanmerking komen voor het leasen van een Scooter. Het is dan ook erg interessant, omdat je niet in 1 keer veel geld kwijt bent wat je weer kunt gebruiken voor andere (leuke) dingen.